Eli vietimme syyslomaviikon Marbellassa, Espanjassa. Vaikka monet tulevat sinne rantalomalle, niin se ei ole kokonaan mikään turistipaikka! Okei, koko ranta on beachiä, mutta se kaupunki ja on aika mielenkiintoinen ja aivan ihana. Vanha kaupunki oli todella kaunis, tuossa yksi kuva.

1046401.jpg

Kävimme Gibraltarilla, joka oli myös hyvin mieenkiintoinen paikka. Gibraltarhan kuuluu Englannille, vaikka sijaitseekin maantieteellisesti Espanjassa. Paikalliset ihmiset puhuvat aivan omaa kieltään, joka on jonkinlainen sekoitus englantia ja espanjaa, hyvin oudon kuuloista. Se vuori oli hieno. Siellähän on paljon tippukiviluolia, kävimme niistä suurimmassa. Aivan upea... Vuoren rinteellä asuu myös kuuluisia ja kesyjä Gibraltarin apinoita, jotka rakastavat varastella ihmisten ruokia ja esineitä sekä hypellä heidän niskaansa.

1046449.jpg 1046468.jpg

1046473.jpg

Siinä vähän epäselvä kuva tippukiviluolasta, sen vieressä apina ja alapuolella näkymä kahvilasta.

Espanja on mielestäni aivan ihana kieli, ihastuin siihen jo kesällä, kun katsoin Serranon perhettä. Lukiossa luultavasti aloitan sen opiskelun (tosin siihen on vielä vähän aikaa). Ottaisin sen muuten kasin valinnaisaineeksi, mutta kun meidän koulussa se ei ole mahdollista...