Sunnuntai on ihan kiva, mutta sen jälkeen tulee kökkömaanantai. Maanantai on pahin päivä viikossa... Noh, tänään tultiin mökiltä ja sain kokea iloisen yllätyksen: netti toimii taas, pääsin kirjoittelemaan tänne. Mutta ei tullut mieleen mitää aihetta, josta kirjoittaisin, joten raapustan nyt jotain tästä päivästä ja vähän kaikesta. Näin yöllä yhden kamalimmista painajaisistani: äitini kuoli lentokoneonnettomuudessa. Se olisi melkeimpä pahinta mitä tiedän ja unesta jäikin vähän traumoja... sen verran kamala oli. Onnettomuuspelkoni  voimistui taas, se on vähän aikaa ollut unohduksissa, muttei enää. Vähän aikaa sitten se oli kauhea, pelkäsin suunnilleen joka automatkaa ennen, että nyt me kuollaa kaikki. Olemme lähdössä n. kuukauden kuluttua Espanjaan ja pelottaa, että uneni käy toteen. Kuitenkin olen melko varma, ettei niin käy, mutta silti. Eihän sitä koskaan tiedä. Kuitenkin rakastan lentokoneella lentämistä ja se voittaa pelon :)

Huomenna on liikunnassa jalkapalloa :S On se joskus ollut ihan kivaakin, mutta en ole pelannut vähään aikaan. En nyt sanoisi olevani siinä ihan surkea, mutten kyllä mikään superpelaajakaan ole. En ylipäätään pidä koulun ulkoliikasta... varsinkaan enää nyt yläasteella. Mutta huomenna on sentään musiikkia ja se on toisiksi kivoin aine. Yritän nyt uskaltautua soittamaan sähköbassoa, se on sen verran helppo soitin. Tähän asti olen vain laulanut mikrofonissa, mutta opettajan mukaan uusien soitinten kokeilu nostaa arvosanaa :D

Hei hei taas ja kommentoida saa :D Kiitos muuten Sarkki, kun lainasit ne Within Temptationin levyt. Löytyi uusi lempibändi :)